Afbouw, verbouw, aanbouw en renovatie

Realiseer jouw droomwoning of bedrijfspand met EXTRA Bouwen; de alles-in-één oplossing voor afbouw, verbouw, aanbouw en renovatie.

Bij EXTRA Bouwen zijn wij dé oplossing voor al jouw verbouwplannen. Of het nu gaat om afbouw, verbouw, aanbouw of renovatie, wij bieden oplossingen voor elk budget.
Ons professionele team van vakmannen zorgt ervoor dat elk project op maat wordt gemaakt en perfect wordt uitgevoerd volgens de hoogste standaard. Ons team van experts staat garant voor kwaliteit en professionaliteit bij elk project. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droomwoning of bedrijfspand, zonder dat je hoeft te verhuizen. Of het nu gaat om een dakkapel, serre, uitbouw of verduurzaming, wij bieden een breed scala aan diensten om jouw woning of bedrijfspand te optimaliseren. En dat is nog niet alles, wij regelen ook graag alle installaties voor je tijdens de verbouwing. Laat jouw bouwprojecten en installaties in vertrouwde handen van EXTRA Bouwen en EXTRA Installatie en geniet van een zorgeloze woon- of werkomgeving.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Bouwen en ontdek hoe we jouw droomwoning of bedrijfspand kunnen realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een op maat gemaakte offerte. Laat EXTRA Bouwen het regelen, zodat jij kunt genieten van EXTRA meters in jouw woning of bedrijfspand!

uitbouw - aanbouw - verbouw. Voor elk renovatie project ben je bij EXTRA Bouwen aan het juiste adres!