Schuimbeton

Schuimbeton als isolatiemateriaal!

Bij EXTRA Bouwen bieden wij de oplossing voor al jouw isolatieproblemen met onze schuimbetonvloeren. Schuimbeton is een veelzijdig en duurzaam isolatiemateriaal dat perfect aansluit bij de eisen van de huidige tijd. Het is licht van gewicht, eenvoudig te verwerken en biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie.

Maar dat is nog niet alles, want bij EXTRA Bouwen gaan we nog een stap verder. Wij bieden de mogelijkheid om een schuimbetonvloer met vloerverwarming te installeren voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Hiermee bespaar je op energiekosten en creëer je een aangenaam binnenklimaat.

Schuimbeton is ook een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele isolatiematerialen.
Het is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en kan na gebruik worden gerecycled.
Onze experts werken met de beste materialen en technieken om zo de beste resultaten te garanderen. Profiteer van de beschikbare subsidie en bespaar op je energiekosten terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Bouwen en ontdek hoe schuimbeton en vloerverwarming jouw woning comfortabeler, energiezuiniger en waardevoller kan maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat. Laat EXTRA Bouwen het regelen, zodat jij kunt genieten van een comfortabeler en energiezuiniger woning of bedrijfspand!

Schuimbeton storten. isolatie vloer. Energiebesparende maatregelen