Hybride warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame oplossing!

Ben je op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je woning of bedrijfspand te verwarmen? Overweeg dan een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp is een combinatie van een traditionele verwarmingsketel en een warmtepomp.

Een hybride warmtepomp werkt door middel van een verwarmingssysteem dat energie uit de buitenlucht haalt en gebruikt om de woning of bedrijfspand te verwarmen. Hierdoor wordt minder gas of elektriciteit verbruikt, waardoor je bespaart op je energiekosten. Bovendien is het milieuvriendelijker dan een traditionele verwarmingsketel, omdat het gebruik maakt van hernieuwbare energie.

Hybride warmtepompen zijn beschikbaar in verschillende modellen en groottes, afhankelijk van de grootte van je woning en je persoonlijke wensen. Bovendien zijn er verschillende soorten warmtepompen zoals lucht-lucht, lucht-water en bodem-water warmtepompen.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Bouwen en ontdek hoe een warmtepomp jouw woning comfortabeler en energiezuiniger kan maken.
Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie en het regelen van de installatie. Profiteer van de beschikbare subsidie en bespaar op je energiekosten terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte op maat. Laat EXTRA Bouwen het regelen, zodat jij kunt genieten van een comfortabeler en energiezuiniger woning of bedrijfspand!

Duurzaam. Warmtepomp. Enschede. EXTRA Installatie