Vloeren

Transformeer je woning met de perfecte vloer van EXTRA Bouwen!

Bij EXTRA Bouwen zijn we experts in het leggen van de perfecte vloer. Wij bieden een breed scala aan vloeren in elk soort maat en type. Van houten vloeren, PVC vloeren tot laminaat, tegels, plavuizen, parketvloeren, enz. Ons professionele team zorgt ervoor dat de nieuwe vloer op maat wordt gemaakt en wordt gelegd volgens de hoogste standaard. Wij zijn trots op onze hoge kwaliteit en service en willen ervoor zorgen dat je een vloer krijgt die perfect bij jouw wensen past.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Bouwen en ontdek hoe een nieuwe vloer jouw woning of bedrijfspand fraaier kan maken. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte op maat. Laat EXTRA Bouwen de vloer voor je leggen, zodat jij kunt genieten van een comfortabeler woning of bedrijfspand!

Het professioneel plaatsen van sfeervolle vloeren Enschede. Goedkoop en snel ✓PVC ✓Visgraat ✓Laminaat ✓PVC tegels ✓Hout ✓Legservice ✓Advies