Subsidies

Verduurzaam jouw woning of bedrijfspand met subsidies!

Ben je op zoek naar een manier om je woning of bedrijfspand te verduurzamen?
Bij EXTRA Bouwen helpen we je graag! Wist je dat er veel subsidies beschikbaar zijn voor verduurzamingsmaatregelen? Denk daarbij aan subsidies voor het isoleren van je woning of bedrijfspand, het plaatsen en monteren van zonnepanelen, of bijvoorbeeld het plaatsen van een hybride warmtepomp. Dit maakt verduurzamen nog aantrekkelijker.

Onze experts helpen je graag bij het aanvragen van subsidies en het vinden van de juiste verduurzamingsmaatregelen. Bezoek de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over beschikbare subsidies en hoe je ze kunt aanvragen.

Laat EXTRA Bouwen het werk voor je doen en ontdek hoe we jouw droomwoning of -bedrijfspand kunnen realiseren. Maak vandaag nog een afspraak met onze
adviseurs verduurzaming voor een vrijblijvend advies en laat je informeren over de beschikbare subsidies. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw woning of bedrijfspand kunnen verduurzamen.

Subsidies om het verduurzamen aantrekkelijker te maken. Pand of woning verduurzamen? Het kan met behulp van beschikbare subsidies.