Spouwmuurisolatie en gevelisolatie

Spouwmuur laten isoleren?

Ben je op zoek naar een manier om jouw huis of bedrijfspand te verduurzamen en geld te besparen op je energierekening, maar is spouwmuurisolatie niet mogelijk? Dan is gevelisolatie de oplossing voor jou! Bij EXTRA Bouwen bieden wij professionele diensten aan voor gevelisolatie. Onze diensten zijn geschikt voor zowel particulieren als ondernemers, of het nu gaat om een kleine of grote verduurzaming.

Binnenzijde gevel isoleren: door een voorzetwand te plaatsen, kun je de binnenzijde van jouw gevel isoleren. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals losse materialen, isolatieblokken of kant-en-klare voorzetwandsystemen.

Buitenzijde gevel isoleren: dit is een ingrijpende klus die het aangezicht van jouw woning verandert. Hiervoor heb je een omgevingsvergunning nodig en raden wij je aan om een vakman in te schakelen.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Bouwen en ontdek hoe gevelisolatie jouw woning of bedrijfspand comfortabeler, energiezuiniger en veiliger kan maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat. Laat EXTRA Bouwen het regelen, zodat jij kunt genieten van een comfortabeler en energiezuiniger woning of bedrijfspand!