Daken

Vernieuw jouw dak- en kapconstructies met EXTRA Bouwen!

Kies voor de beste dak- en kapconstructies van EXTRA Bouwen. Onze ervaren professionals maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om jouw dak of kap op maat te maken. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij bieden oplossingen voor elk budget. Onze constructies zijn duurzaam, sterk en ontworpen om weerstand te bieden tegen extreme weersomstandigheden

Onze experts voeren een grondige inspectie van jouw dak uit, waarbij ze de staat van de gehele dakconstructie controleren waaronder de dakpannen, dakisolatie, en de constructie. Op basis hiervan geven we een advies voor een complete dakrenovatie, waarbij we rekening houden met jouw budget en wensen.

Ons team zorgt voor een snelle en efficiënte dakrenovatie zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de afbraak en plaatsing van een nieuw dak. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat. Laat EXTRA Bouwen het regelen, zodat jij kunt genieten van een veilig en comfortabel woning of bedrijfspand!

Dakconstructies. Kapconstructies.