EXTRA Installaties

Transformeer jouw woon- of werkomgeving met de complete diensten van EXTRA Bouwen en EXTRA Installaties!

Met EXTRA Bouwen en EXTRA Installaties ben jij verzekerd van een totaalpakket voor al jouw bouw- en installatieprojecten. Ons professionele team van bouwers en installateurs nemen jouw projecten op zich, van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Onze bouwers zorgen voor een efficiënte en professionele afhandeling van jouw bouwwerkzaamheden, terwijl onze installatie-experts zich richten op het installeren van diverse installaties zoals cv-ketels, hybride warmtepompsystemen, zonnepanelen, meterkasten, waterontharders en airconditionings.

Onze technici werken nauw samen met onze bouwers, waardoor alles perfect op elkaar aansluit. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de technische aspecten van jouw project.
Door onze jarenlange ervaring en gebruik van hoogwaardige producten en materialen kun jij rekenen op een lange levensduur en een hoge energie-efficiëntie van jouw installaties.
Laat jouw bouwprojecten en installaties in vertrouwde handen van EXTRA Bouwen en EXTRA Installaties en geniet van een zorgeloze woon- of werkomgeving.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van al jouw installatiewerkzaamheden. Wij zorgen voor een efficiënte en professionele aanpak, waardoor jouw project perfect geïnstalleerd en afgewerkt zal zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat.

Transformeer jouw woon- of werkomgeving met de complete diensten van EXTRA Bouwen en EXTRA Installaties! Ongeacht of het gaat om duurzame installaties, water -en gasinstallaties of elektrawerk, wij bieden de juiste oplossing voor elke klus in Enschede en omstreken.

EXTRA Bouwen plaatst en EXTRA Installaties installeert!