Traprenovatie

Transformeer je trap met EXTRA Bouwen; kwaliteit, veiligheid en stijl gegarandeerd!

EXTRA Bouwen kan je helpen met het kiezen van de perfecte traprenovatie voor jouw woning of bedrijfspand. Onze experts geven advies op maat en begeleiden je tijdens het hele proces.
Van laminaat tot vinyl en PVC, wij hebben een breed scala aan opties beschikbaar en kunnen je informeren over de verschillende voordelen en eigenschappen van elk materiaal.

Daarnaast bieden wij ook de optie om alleen de huidige trap te laten schilderen, zodat je huidige trap een frisse uitstraling krijgt. Onze professionals zijn gespecialiseerd in traprenovaties en kunnen je helpen bij het plaatsen of vervangen van LED verlichting, overzettreden, stootborden en trapleuningen. Kies voor kwalitatief goede en veilige trappen die zowel kindvriendelijk als slijtvast zijn.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Bouwen en ontdek hoe een traprenovatie jouw woning of bedrijfspand stijlvoller en comfortabeler kan maken. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor de materialen, zoals PVC, vinyl of laminaat, passend bij jouw smaak en budget. Wij begeleiden je tijdens het hele renovatieproces, van advies tot oplevering. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte op maat. Samen zorgen we ervoor dat jouw trap een eye-catcher wordt in jouw woning of bedrijfspand!

Laat je trap renoveren in Enschede door EXTRA Bouwen! Traprenovatie binnen één dag ✓Kwaliteit ✓Trapbekleding ✓LED verlichting ✓PVC ✓laminaat. Ben jij op zoek naar een vloerenspecialist die jouw trap kan renoveren binnen één dag in Enschede? Kijk dan niet verder!