Duurzaam verwarmen

Samen gaan we EXTRA duurzaam verwarmen!

Duurzaam verwarmen is belangrijker dan ooit en bij EXTRA Bouwen bieden wij de perfecte oplossing: airconditioning. Onze airconditioningsystemen zijn niet alleen energie-efficiënt, maar ook ongelooflijk flexibel in gebruik. Met een afstandsbediening of onze handige WiFi-module kun je de temperatuur in jouw woning of bedrijfspand eenvoudig regelen, waar je ook bent.

Onze airconditioning systemen zijn ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken.
Je hoeft zich geen zorgen te maken over ongemakkelijke temperaturen of hoge energiekosten.
Dankzij onze innovatieve technologieën zijn onze systemen in staat om energie te besparen terwijl ze jouw woning of bedrijfspand comfortabel houden.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Bouwen en ontdek hoe een airconditioning jouw woning of bedrijfspand comfortabeler, energiezuiniger kunnen maken. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie en het installeren van de airconditioning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte op maat. Laat EXTRA Bouwen het regelen, zodat jij kunt genieten van een comfortabeler en energiezuiniger woning of bedrijfspand!

airconditioning Enschede